5 kokebokfavoritter fra Mammutsalget

Hobbykokker, gå amok – det er Mammutsalg!

Publisert: Skrevet av: Jannicke Storm Glomsrød, ARK-bloggen

Årets største boksalg byr på mye stas for hobbykokken – og vi har valgt ut fem kokebokfavoritter fra Mammutsalget til deg.

Lite er så inspirerende som å bla i en kokebok når man er interessert i matlaging og gode smaker.

Mammutsalget koker over av flotte kokebøker til smekre priser. Her er det bare å fylle kjøkkenhylla med inspirasjon!

Fem kokebokfavoritter fra Mammutsalget

Rågodt av Tiril Refsum

Her får du næringsrike og smakfulle rawfood-oppskrifter for frokost, fest og hverdag.

Går det an å spise kake til frokost? Forfatteren Tiril mener det!

Et rawfood-kakestykke laget etter hennes oppskrift kan erstatte grovbrødskiva til frokost. Boka Rågodt guider deg og gir deg morsomme oppskrifter som virker oppkvikkende og rensende på kroppen samtidig som de bare inneholder næringsrike råvarer.

Rågodt, kokebokfavoritter fra mammutsalget

Kjøp Rågodt her

Bra godt av Berit Nordstrand og Klaus Sonstad

Endelig en hverdagskokebok med enkel mat stappfull av riktige byggeklosser – og humor! Bra godt er en samling med hverdagsmåltider som inneholder alle de byggeklossene som Berit Nordstrand mener kroppen og hodet ditt trenger. Den inneholder oppskrifter på middager og desserter du kan nyte med god samvittighet.

Bra godt, kokebokfavoritter fra Mammutsalget

Kjøp Bra godt her

Vegetar kosemat av Lene og Linda Engelstad

Vegetar kosemat er en litt annerledes vegetarbok. Begreper som «kjøttfri mandag» kan gi en følelse av at vegetarmat er noe vi bør velge fordi det er sunt og riktig, og ikke fordi vi egentlig har så lyst.

Denne kokeboka viser at vegetarmat også er noe du kan spise når du skal kose deg litt ekstra eller ha venner på besøk. I tillegg deilig søtt og bakst.

Vegetar kosemat, kokebokfavoritter fra Mammutsalget

Kjøp Vegetar kosemat her

Familiemiddag av Ole Martin Alfsen

Ole Martin Alfsen deler oppskrifter og tips for hvordan hele familien kan få en hyggelig og næringsrik middag. Den nybakte småbarnsfaren har hakket, putret og smakt på kjøkkenet, snakket med helsesøstre, barneleger og kostholdseksperter – samt tatt i bruk all sin kompetanse og erfaring som kokk. Alt for å finne fram til løsningene som gjør det lettere og morsommere å lage sunn og smaksrik mat til småbarna og resten av familien.

Ole Martin Alfsen er en av Norges mest kjente kokker – en stor publikumsfavoritt både som kokebokforfatter og TV-personlighet.

Familiemiddag, kokebokfavoritter fra Mammutsalget

Kjøp Familiemiddag her

Fra naturens spiskammer av Anne Mæhlum, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley

Dette er en inspirasjonsbok og kokebok som handler om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp.

Boka presenterer femti spiselige ville vekster du finner her i landet. Den viser hvordan man kan bruke de ulike vekstene i en matrett, som krydder eller bare som garnityr. I boken er det artsbestemmende bilder av alle plantene (fotografert ovenfra på en lys eller mørk bakgrunn) og en introduksjonstekst til hver vekst, slik at den skal være enkel å finne, og ikke til å ta feil av.

Boka har mer enn 75 oppskrifter.

Fra naturens spiskammer

Kjøp Fra naturens spiskammer her